Ana içeriğe atla

TMS, FLEXİCARE İLE PAZAR GENİŞLETİYOR

TMS Tıbbi Cihazlar Ltd. Şti, eğitime yönelik çalışmalarına hız verdi.

Türkiye'de Anestezi Sistemlerinin önde gelen firmalarından biri olan TMS Tıbbi Cihazlar Ltd. Şti, eğitim çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz ay bünyesinde bulunan personele yönelik bir hizmet içi eğitim programı düzenleyen firma, üretime geçilmesi planlanan yeni cihazlar hakkında da bilgi verdi. Flexicare İdari Ve Mali İşler Müdürü Musa AL-Wer’inde katılarak sunum yaptığı seminer, yeni teknolojilerin yanısıra Flexicare ve TMS işbirliği hakkında da bir çalışma alanı yarattı. Konuya İlişkin Sağlık Dergisi’ne açıklamalar yapan TMS Grup Başkanı Mehmet Aydıngür bünyelerinde çalışan personel ve bayileri geliştirmek adına düzenledikleri bu eğitim programlarının büyük fayda sağladığını söyledi.

Aydıngür verdikleri eğitimin anestezi yan ürünleri hakkında personel ve bayileri bilgilendirmek ve daha başarılı hizmet sunmak amacına dayandığını söyledi. Anestezi cihazı üretimi yapılabilmesi ve Flexicare anestezi saf malzemeleri satılabilmesi için eğitimin şart olduğunu dile getiren Aydıngür, kullanıcılara doğru bilgi verebilmek için İngiltere Flexicare firmasından ilgili kişileri davet ederek eğitimleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Eğitimi veren Musa AL-Wer’in konusunda uzman bir doktor olduğuna dikkat çeken Aydıngür, amaçlarının ürünleri doğru tanıtmak olduğunu kaydetti. Aydıngür, “Sürekli bu eğitimleri yapıyoruz, sarf malzemesi üzerine çalışmaya yeni başladık. Her yıl eğitim seminerleri gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Toplam 50 Kişilik Bir Kadroya Sahibiz
Anestezi cihazının üretiminde en önemli özelliğinin manuel ve otomatik vantilatörlü olarak gruplandırmak olduğunu ifade eden Mehmet Aydıngür, “Çeşitli anestezi cihazları farklı yerlerde kullanılıyor. Manuel anestezi cihazı, daha çok veterinerlik fakültelerinde deneysel amaçlı kullanılıyor. Vantilatörlü biraz daha küçük boyutlu olan cihazlar, hastanelerde tercih ediliyor. Monitörlü ve vantilatörlü olanlar da geniş kapsamlı ve üst düzey teknolojiye ihtiyaç duyulan yerde kullanılıyor. Cihazların yüzde 80’inini biz üretiyoruz. Ankara’da vantilatör ve monitör kısımlarını da İngiltere’den pellow firmasından getirtiyoruz. Ürünleri monte ederek kullanıcıya sunuyoruz. TMS’de 26 çalışanımızla ve Türkiye genelindeki bayilerimizle toplam 50 kişilik bir kadroya sahibiz” dedi.

AL-Wer: “En Kaliteli Hizmeti Sunduğumuzdan Emin Olarak Çalışmak İstiyoruz”
Eğitim amaçlı seminere eğitmen olarak katılan Flexicare İdari Ve Mali İşler Müdürü Musa AL-Wer ise, üreticilerin ve medikal alet kullanıcılarının arasındaki uçurumu kaldırmanın en önemli yolunun eğitim olduğunu ifade etti. Musa Al-Wer, “ Biz Birleşik Krallık üreticileri olarak, hem hastalar hem de medikal cihaz kullanıcıları için düşük kaliteli ürünlerin kullanımından doğan yan etkileri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Ayrıca oluşan etkilere vücudun gösterdiği tepkileri önlemek amacıyla, her zaman en kaliteli hizmeti sunduğumuzdan emin olarak çalışmak istiyoruz. Bu amaçla en önemli hizmetlerimizden biri de hemşirelere, anestezi uzmanlarına, doktorlara ve ürün sattığımız kişilere Flexicare eğitimi vermektir” dedi.

Eğitim vermek için geldiği şirketin ortamını çok beğendiğini söyleyen Flexicare idari ve mali işler müdürü Musa AL-Wer, şirketin çok başarılı bir satış grafiği olduğunu vurguladı. TMS grubun anestezi aletleri alanında iyi bir isme sahip olduğunu vurgulayan AL-Wer, “ Anestezi cihazı üretiminde TMS grubu öncü teşkil ediyor. Bizim diğer firmalar arasından TSM grubu ile çalışmaya karar vermemizdeki neden, pazarda önemli bir yeri olmasıdır. TMS grup anestezi cihaz pazarını iyi tanıdığı için tercih ettik. Flexicare olarak TSM ile işbirliği yapmamızın en önemli nedenlerden bir diğeri de TSM’de var olan cihazlar ile elimizdeki ileri teknolojiyi birleştirerek kullanabilme imkanı doğmuş olmasıdır. Yaptığımız bu işbirliği sayesinde asgari hizmet bedeli ile hem müşteri kazanacağız hem de var olan müşterilerinizin taleplerini karşılayacağız” açıklamasında bulundu.

Türkiye Anahtar Bölge
Türkiye konumu itibariyle Akdeniz Bölgesindeki ülkeler için anahtar bir noktada bulunduğu için en büyük pazarı teşkil ettiğini dile getiren AL-Wer, Türkiye ile çalışmaya başlamakla Akdeniz Bölgesi’ndeki çalışma alanlarını genişlettiklerini kaydetti. Medikal pazarda, rekabetin oldukça fazla olduğunu ifade eden Musa AL-Wer, Uluslararası ve yerel firmalarla yarış içinde olduklarını ancak, TMS ve Flexicare işbirliğine güvendiklerini ve bu alandaki yarışı beraber kazanacaklarını söyledi. AL-Wer, “Diğerler medikal firmalarla kıyaslandığında fiyatlarımız biraz yüksek ancak, hastaya verilen hizmetteki kalite ve hastaya verilen değer açısından bakarsanız, ürünün ne kadar önemli olduğunuz göreceksiniz” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOKTOR EŞİ OLMAK!

Sağlık sisteminde yapılan değişikliklerle ilgili hekimlerin yaşadığı mesleki sorunlar gündeme gelirken evlerinde bu durumun yansımaları konuşulmuyor. Evlilik ve Aile Danışmanı Psikolog İlkim Öz ve farklı hekimlerin eşleriyle konuşarak Sağlık Dergisi’nde daha önce ele alınmamış bir konuyu gündeme taşıyoruz. Performans sistemi, Tam Gün uygulaması gibi sağlık çalışanlarının meslekleri ile ilgili sorunlarının sık sık gündeme geldiği şu günlerde, bu durumun özel hayatlarına nasıl yansıdığını araştırdık. Doktorların işlerinde yaşadığı sorunlarını yakından bilen eşleri bu durum hakkında ne diyor. Bu zamana kadar değinilmemiş bir konu olan “doktor eşi olmak” ve sorunlarla uğraşırken nelerin olduğunu öncelikle farklı meslek gruplarından doktor eşlerine sorduk. Sonrasında da Evlilik ve Aile Danışmanı Psikolog İlkim Öz ile konuyu değerlendirdik. Tiyatro Sanatçısı ve Doktor Evliliği Görüştüğümüz ilk doktor eşi tiyatro sanatçısı İpek Çeken Önal, Prof. Dr. Zülküf Önal ile evli. İpek Hanım, eşiyle he

TIBBIN DUAYENLERİ SARUHAN ÇEKİRGE

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Girişimsel Nöroradyoloji bölümü kendi alanında dünyanın en tepesindeki birkaç merkezden biri olarak kabul ediliyor. Bu alanda birçok ilke imza atan Prof. Dr. Saruhan Çekirge, bu merkezin hikâyesini Sağlık Dergisi Yazı İşleri Müdürü Esra Öz’e anlattı. 2000 yılında TÜBİTAK Bilim Adamı Teşvik Ödülü’nü ve 2001’de Hacettepe Üniversitesi Bilim Teşvik Ödülü’nü alan Prof. Dr. Saruhan Çekirge, “Ünitemizde beyin damar hastalıklarının noninvazif tedavisinde geliştirilen tedavi teknikleri, bu merkezi dünyanın en iyisi olarak kabul ederek, özellikle son 10 yılda dünyanın pek çok ülkesindeki önemli tıp merkezlerinden Ankara’ya gelen, uzman doktorlara eğitim veren bir yapıya dönüştürdü” dedi. Kendi tıp alanında yarattığı gelişmeler devrimsel olarak nitelendirilen Prof Dr Saruhan Çekirge, Prof Dr Işıl Saatci, Doç Dr Kıvılcım Yavuz ve Doç Dr Serdar Geyik’ten kurulu bu ekip tarafından geliştirilen tedavi metotları, tüm dünyadaki hekimler tarafında da yay

TIBBIN DUAYENLERİ: HASAN BİRİ

Yüz üzerinde yayını bulunan kısa bir süre önce Koru Hastanesi’ni açan ve devamında uluslararası alanda başarılara imza atacak üniversite kurmayı hedefleyen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Biri, iletişimle birlikte sosyal sorumluluk projeleri düzenlemesinin yaşam felsefesi haline gelişini ve hayatını Sağlık Dergisi Yazı İşleri Müdürü Esra Öz’e anlattı. “İyi hekim iyi empati yapan hekimdir” sözüyle hekimlik mesleğinin doğru iletişimden geçtiğini kaydeden Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Biri, Akademik ve etik kurallarla çalışan Koru Hastanesi’nin ileride uluslararası başarılara imza atacak üniversite olacağını belirtti. Prof. Dr. Biri, tıptaki her türlü gelişmeyi takip ederek, sağlık sektörünün ihtiyaçlarını gören ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekçi politikalarla büyümeyi hedefleyen bir sağlık kuruluşu olmayı hedeflediklerini söyledi. Kendi ağzından hayatını ve çalışmalarını dile ge