Ana içeriğe atla

BEL AĞRISIYLA NASIL BAŞA ÇIKABİLİRSİNİZ?


Bel, sırt ya da boyun ağrınız mı var? Öyleyse bilmeniz gerekenler  "Bel Ağrısıyla Nasıl Başa Çıkabilirsiniz?" kitabında yer alıyor. 

Bel, sırt ya da boyun ağrısıyla ilgili detaylı bilgi veren Jeffrey N. Katz ve Gloria Parkinson tarafından yazılan "Bel Ağrısıyla Nasıl Başa Çıkabilirsiniz?" kitabı, ağrının tanımından neden oluştuğuna, tedavi seçeneklerinden yapılması gereken egzersizlere kadar detaylı bilgi veriyor. 

Bu konuda ne yapmak gerektiğini ile ilgili bu yetkin ve kapsamlı kılavuz, kendisi de bel ağrısı çekmiş bir Harvard doktoru tarafından kaleme alındı. Bu kitap sorununuzun gerçek nedenini ve onu tedavi etmenin en etkili yolunu bulmada size yardımcı olacak. 

Kitapta şu soruların yanıtlarını bulacaksınız: Bel ağrınıza yol açan nedenler konusunda nasıl doğru bir teşhis alabilirsiniz Bel, sırt ve boyun ağrılarınız için en etkili bir tedavi nasıl düzenlenebilir? Hangi tamamlayıcı terapiler söz konusu olabilir?  Egzersiz, masaj ve yoga yardımıyla ağrılarınızı nasıl kontrol altına alabilirsiniz?  Ameliyattan kaçınmanın, yeniden sakatlanmayı önlemenin ve sırtınızı ömür boyu güçlendirmenin yolları nelerdir?


ÇEKİLİŞ BAŞLIYOR! 

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler: 

Blogu izlemeye almak 

Facebook sayfamı beğenmek 

- Bu yazının altına yorum yazmak

Adsız yorumlar dikkate alınmayacak. Adınızı ve mail adresinizi yazarsanız memnun olurum.

3 Eylül Pazartesi günü saat 23:00'a kadar yorum bırakabilirsiniz. Çekiliş sonucu 4 Eylül Salı sabahı buradan duyurulacaktır.



Çekilişi Arda Yiğit kazandı.. Adresini ilettiğinde kitabı göndereceğim. 

Yorumlar

Gökhan KAVUNCUOĞLU dedi ki…
Bir çok insanın çeşitli nedenlerle yaşadığı sorun, bel ağrısı. Bu kitap ile faydalı bilgiler öğrenebileceğime inanıyorum.
Unknown dedi ki…
Gülabi ÇORAKPINAR

Benim gibi bel sırt ve boyun ağrısı çekenlere çok faydalı olacağına inanıyorum.
Harun KARA dedi ki…
Herkese merhabalar..Öncelikle Gülabi ÇORAKPINAR'a geçmiş olsun dileğimi iletmek isterim...DÜz yolda yürümeye,koşmadan,engeller ile uşraşmadan yaşamaya elverişli olmayan anatomimiz nedeni ile bu hastalıklar doğal oluyor..Umarım benimde yaşadığım ağrılara ışık tutan bir kitaptır..

Herkese başarılar dilerim...
Adsız dedi ki…
Bu kitabı istiyorum


Demet B.
Özlem dedi ki…
çekilişe katılmak istiyorum
izleyicinim gfc: Özlem
ozlemelmacigil@hotmail.com
facebook sayfanı beğendim
https://www.facebook.com/ozlemelmcgl
Adsız dedi ki…
Merhaba ben Demet,
benimde bel ağrılarım var.Bu kitabı okumayı çok isterim.
Adsız dedi ki…
Mehtap Yenilmez geçmek bilmeyen boyun ağrılarım var.Umarım bu kitap bana faydalı olur.sevgiler.
Adsız dedi ki…
Ben inci bu kitabı okumayı ve bilgilenmeyi çok isterim.
Adsız dedi ki…
Ben sultan annemin ağrılarına fazlasıyla ışık tutacağına eminim.bu kitabı okumayı çok isterim.
Adsız dedi ki…
Derya esen çalışma şartlarından dolayı sırtımda ve belimde ağrılar başladı. bu kitapta bana uygun bilgiler bulacağıma inanıyorum.
Adsız dedi ki…
Emre Aydın Bu kitabı okumayı çok isterim.teşekkürler.
Adsız dedi ki…
Arda Yiğit Anlaşılan herkesin benim gibi bel ve boyun ağrıları var.Eminim bu kitap bizim için çok faydalı olacaktır.Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
handan dedi ki…
güzel bir kitap.Faydalı bir eser.Emeği geçen herkese tesekkür etmek lazım.

Bu blogdaki popüler yayınlar

DOKTOR EŞİ OLMAK!

Sağlık sisteminde yapılan değişikliklerle ilgili hekimlerin yaşadığı mesleki sorunlar gündeme gelirken evlerinde bu durumun yansımaları konuşulmuyor. Evlilik ve Aile Danışmanı Psikolog İlkim Öz ve farklı hekimlerin eşleriyle konuşarak Sağlık Dergisi’nde daha önce ele alınmamış bir konuyu gündeme taşıyoruz. Performans sistemi, Tam Gün uygulaması gibi sağlık çalışanlarının meslekleri ile ilgili sorunlarının sık sık gündeme geldiği şu günlerde, bu durumun özel hayatlarına nasıl yansıdığını araştırdık. Doktorların işlerinde yaşadığı sorunlarını yakından bilen eşleri bu durum hakkında ne diyor. Bu zamana kadar değinilmemiş bir konu olan “doktor eşi olmak” ve sorunlarla uğraşırken nelerin olduğunu öncelikle farklı meslek gruplarından doktor eşlerine sorduk. Sonrasında da Evlilik ve Aile Danışmanı Psikolog İlkim Öz ile konuyu değerlendirdik. Tiyatro Sanatçısı ve Doktor Evliliği Görüştüğümüz ilk doktor eşi tiyatro sanatçısı İpek Çeken Önal, Prof. Dr. Zülküf Önal ile evli. İpek Hanım, eşiyle he

TIBBIN DUAYENLERİ SARUHAN ÇEKİRGE

Hacettepe Üniversitesi Hastaneleri Girişimsel Nöroradyoloji bölümü kendi alanında dünyanın en tepesindeki birkaç merkezden biri olarak kabul ediliyor. Bu alanda birçok ilke imza atan Prof. Dr. Saruhan Çekirge, bu merkezin hikâyesini Sağlık Dergisi Yazı İşleri Müdürü Esra Öz’e anlattı. 2000 yılında TÜBİTAK Bilim Adamı Teşvik Ödülü’nü ve 2001’de Hacettepe Üniversitesi Bilim Teşvik Ödülü’nü alan Prof. Dr. Saruhan Çekirge, “Ünitemizde beyin damar hastalıklarının noninvazif tedavisinde geliştirilen tedavi teknikleri, bu merkezi dünyanın en iyisi olarak kabul ederek, özellikle son 10 yılda dünyanın pek çok ülkesindeki önemli tıp merkezlerinden Ankara’ya gelen, uzman doktorlara eğitim veren bir yapıya dönüştürdü” dedi. Kendi tıp alanında yarattığı gelişmeler devrimsel olarak nitelendirilen Prof Dr Saruhan Çekirge, Prof Dr Işıl Saatci, Doç Dr Kıvılcım Yavuz ve Doç Dr Serdar Geyik’ten kurulu bu ekip tarafından geliştirilen tedavi metotları, tüm dünyadaki hekimler tarafında da yay

TIBBIN DUAYENLERİ: HASAN BİRİ

Yüz üzerinde yayını bulunan kısa bir süre önce Koru Hastanesi’ni açan ve devamında uluslararası alanda başarılara imza atacak üniversite kurmayı hedefleyen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Biri, iletişimle birlikte sosyal sorumluluk projeleri düzenlemesinin yaşam felsefesi haline gelişini ve hayatını Sağlık Dergisi Yazı İşleri Müdürü Esra Öz’e anlattı. “İyi hekim iyi empati yapan hekimdir” sözüyle hekimlik mesleğinin doğru iletişimden geçtiğini kaydeden Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Biri, Akademik ve etik kurallarla çalışan Koru Hastanesi’nin ileride uluslararası başarılara imza atacak üniversite olacağını belirtti. Prof. Dr. Biri, tıptaki her türlü gelişmeyi takip ederek, sağlık sektörünün ihtiyaçlarını gören ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekçi politikalarla büyümeyi hedefleyen bir sağlık kuruluşu olmayı hedeflediklerini söyledi. Kendi ağzından hayatını ve çalışmalarını dile ge